Låna 50000 kr utan UC

Är du i behov av att låna 50000 utan UC? Vi hjälper dig att jämföra olika långivare för att du ska få ett så förmånligt lån som möjligt när du ansöker. Med hjälp av Klara Lån kan du enkelt granska och jämföra olika långivares erbjudanden och avgifter för att du ska få bästa möjliga villkor utifrån dina personliga förutsättningar.

  • Låna 50000 kronor utan kreditupplysning hos UC
  • Jämför lån på 50000 kronor och få svar direkt
  • Jämför långivare utan kostnad

år
18
ÅÅMMDDXXXX
Vid lånebelopp över 50 000 kr kommer UC kreditupplysning att tas.
Kreditförmedling av Klara Lån Sverige AB. I och med användande av denna tjänst godkänner du våra villkor och personuppgiftsavtal.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Ett lån på 30 000 kr till 26,05 procents nominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader, med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggnings-/aviavgift, ger en effektiv ränta på 29,4 procent. Totalt att återbetala blir 38 808 kronor.

Lån på 50000 – utan UC

Varje gång du som privatperson ansöker om ett lån, görs en så kallad kreditprövning. Detta är obligatoriskt vid privatlån och går inte att komma ifrån. Många långivare och banker går via kreditupplysningsföretaget UC för att begära ut kreditupplysning på dig vid din ansökan. Allt för många kreditupplysningar hos just UC kan påverka din kreditvärdighet negativt vilket kan försvåra dina möjligheter till att få lån beviljade i framtiden samt försvåra dina möjligheter till att förhandla till dig mer förmånliga lån.

Att jämföra olika villkor och räntekostnader hos olika långivare på egen hand kan därför bli kostsamt när det kommer till din kreditvärdighet, då varje enskild långivare är skyldig att genomföra en kreditupplysning för varje enskild ansökan. Som nämnt är det alltså inte heller ovanligt att de går via just UC för att begära en kreditupplysning.

Med Klara Lån kan du både jämföra och ansöka om lån där långivare använder sig av andra kreditupplysningsföretag än UC, exempelvis Bisnode och Creditsafe. Kreditupplysningar från dessa bolag påverkar inte din kreditvärdighet, som därmed hålls intakt när du ansöker om ett lån på 50000 via Klara Lån.

Vi skickar alltså vidare din låneansökan till långivare som går via andra kreditupplysningsföretag än UC. Därmed får du en tydlig överblick över vilka långivare som kan erbjuda dig bäst villkor utifrån dina förutsättningar. Detta utan att din kreditvärdighet påverkas negativt.

Låna 50000 snabbt – direkt utbetalning samma dag

När du är ute efter att låna 50000 kronor snabbt, kan snabblån såsom SMS-lån vara ett passande alternativ. Vid dessa former av lån, är summan vanligtvis tillgänglig på ditt konto redan samma dag som ansökan skickas. Däremot kan transaktionstiden av lånebeloppet variera något beroende på långivare.

Värt att poängtera är att snabblån ofta är dyrare än andra typer av lån. Därför är det viktigt att noggrant se över dina ekonomiska förutsättningar och se till att du har möjlighet att i slutändan betala tillbaka lånet inklusive de tillkommande räntekostnaderna.

Så funkar Klara Lån.

1. Du anger dina uppgifter.

1. Du anger dina uppgifter.

Vi behöver veta vem du är och kort om hur din ekonomi ser ut.

2. Vi kontaktar långivare.

2. Vi kontaktar långivare.

Vi kontaktar alla långivare och ber om låneförslag. Det tar max 20 sekunder.

3. Du väljer det lån som passar.

3. Du väljer det lån som passar.

Du får en lista med villkor för de långivare som godkänt din ansökan och väljer direkt det lån som passar dig.

Kan jag låna 50000 med många förfrågningar?

Det kan uppstå svårigheter när du som låntagare har en kreditvärdighet som har påverkats negativt av för många tidigare kreditupplysningar hos UC. Olika kreditgivare krav för när att bevilja ett lån kan däremot skilja sig åt en hel del

Vi på Klara Lån gör det lätt för dig att jämföra olika erbjudanden, då vi endast kommer att presentera de långivare som kan erbjuda dig ett lån. Detta gör att du även kan få ett ett lån beviljat trots flertalet UC-förfrågningar och även med betalningsanmärkningar. Det sista förutsätter att du inte har ett aktivt skuldkonto hos Kronofogden.

Låna 50000 – inkomst och andra krav

Kraven hos de olika långivarna för att få ett lån beviljat kan se mycket olika ut. Vissa långivare har exempelvis en åldersgräns för när man kan ansöka om ett lån på 18 år, medan andra sätter en åldersgräns mellan 22 eller 23 år. Inkomstkraven är ytterligare en del som kan skilja sig åt när det kommer till de olika långivarna och kan exempelvis innebära krav på en årsinkomst på minst 100000 kronor medan andra kan kräva en årlig inkomst på minst 150000 kronor.

Vi på Klara Lån som är en låneförmedlare har inte sista ordet när det kommer till kraven för att få ett lån beviljat, utan detta är i slutändan upp till kreditgivarna. Däremot har vi ett antal grundkrav som du måste uppfylla för att vi ska kunna behandla din ansökan.

Våra grundkrav för att kunna behandla din ansökan

  • Du är minst 18 år gammal
  • Har en årlig inkomst på minst 100000 kr
  • Folkbokförd och bosatt i Sverige
  • Svenskt bankkonto och BankID (behövs för att signera din ansökan)
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Om Klara Lån

Klara Lån Sverige AB är ett svenskt bolag som har varit verksamma sedan 2016. Vi har hjälpt tusentals kunder att jämföra och hitta det lån som passar dem bäst – något vi fortfarande gör idag. Med många års erfarenhet inom lånebranschen vet vi vad våra kunder behöver för att få de bästa förutsättningarna till en rättvis och gedigen kreditbedömning.

Läs mer om oss

Vanliga frågor om lån på 50 000 kronor

Kan jag låna 50 000 kr utan UC?

Ja, via Klara Lån är det möjligt att ansöka om ett lån på högst 50 000 kr utan UC. Du kommer istället att få förslag på kreditgivare som använder andra kreditupplysningsbolag såsom Bisnode eller Creditsafe. Detta gör att du kan jämföra och ansöka om lån helt utan noteringar hos UC, vilket kan vara fördeaktigt när du ansöker om lån i framtiden. Det är viktigt att vara medveten om att räntekostnaderna kan bli högre än vanligt vid dessa typer av lån.

Kan jag låna 50 000 kronor utan inkomst?

Nej. Det är inte möjligt att ansöka om ett lån på 50 000 helt utan inkomst. Inkomstkraven hos de olika långivarna kan variera men ett grundkrav är att du kan påvisa att du har förmågan att betala av ditt lån, vilket förutsätter en inkomst. Hos oss på Klara Lån behöver du minst ha en årsinkomst på 100 000 kr för att vi ska kunna behandla din anökan