Om oss

Om Klara Lån

Klara Lån Sverige AB är ett svenskt bolag som har varit verksamma sedan 2016. Vi har hjälpt tusentals kunder att jämföra och hitta det lån som passar dem bäst – något vi fortfarande gör idag. Med många års erfarenhet inom lånebranschen vet vi vad våra kunder behöver för att få de bästa förutsättningarna till en rättvis och gedigen kreditbedömning. Klara Lån står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en god överblick av sina lånealternativ. Vi kontaktar alla våra anslutna långivare vid en ansökan och får utifrån det fram olika alternativ som matchar kundens önskemål.

Som kund behöver du enbart ta ställning till vilket erbjudande som passar dig bäst utifrån de egenskaper som du anser vara viktigast. När du har gjort ditt val är det sedan långivaren som betalar ut ditt lån, Klara Lån förmedlar bara affären. Vår förhoppning är att skapa förutsättningar för ett sunt klimat på den svenska lånemarknaden där kunder kan ta ställning till sina möjligheter i en jämförbar och objektiv miljö.

Vår ambition är att fortsätta utveckla vår förmedlingstjänst till förmån för både dig som kund och för långivaren då vi anser att en rättvis och schysst lånemarknad gynnar alla.

Kontakt- och företagsuppgifter

Klara Lån Sverige AB
Org.nr: ⁠559011-1190

BOX 5370
⁠102 49, Stockholm

kundservice@klaralan.se

Teamet på Klara Lån

Martin Blohm

CEO

Martin är VD på Klara Lån och har jobbat i bolaget sedan 2018. Martin är civilekonom i grunden och har lång arbetslivserfarenhet inom ekonomi, finans och kreditförmedling.

Jonathan Flyxe

Head of Operations

Jonathan jobbar som Head of Operations på Klara Lån sedan 2022. Han har en bakgrund inom journalistik, kommunikation och marknadsföring samt mångårig erfarenhet av finansbranschen och låneförmedling.