Om oss

Vi hjälper våra kunder att jämföra lån

Vi på Klara Lån har som uppdrag att erbjuda kunder en god överblick av sina lånealternativ. På så sätt kan du som kund att hitta det lån som passar dig bäst. Vi kontaktar alla våra påkopplade långivare när du gör en ansökan och får utifrån det fram olika alternativ utifrån dina önskemål.

Som kund behöver du enbart ta ställning till vilket erbjudande som passar dig bäst utifrån de egenskaper som du anser vara viktigast för dig. När du har gjort ditt val är det sedan långivaren som betalar ut ditt lån, Klara lån förmedlar bara affären. Vår förhoppning är att skapa förutsättningar för ett sunt klimat på den svenska lånemarknaden där kunder kan ta ställning till sina möjligheter i en jämförbar och objektiv miljö.

Klara lån är ett svenskt bolag som har varit verksamma i sex år. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta det lån som passar dem bäst – något vi fortfarande gör idag. Med flera års erfarenhet inom lånebranschen vet vi vad du som kund behöver för att få de bästa förutsättningarna till en rättvis och gedigen kreditbedömning.

Vår ambition är att fortsätta utveckla vår förmedlingstjänst till förmån för både dig som kund och långivaren då vi anser att en rättvis och schysst lånemarknad gynnar alla.

Vi erbjuder:

  • Privatlån och krediter mellan 2 000 - 500 000 kronor

  • Möjligheten att jämföra lånet innan du tar beslut

  • Samlingslån av dyra krediter och smålån

  • Kostnadsfri ansökan utan att du binder upp dig